Pane pekoninviipaleet Piggy Wiggyyn, sulje kansi ja anna mikron käydä yhtä monta minuuttia kuin pekoniviipaleita on. Lopputuloksena on rapeaa pekonia. Silkkaa taikaa!
Vain muutama kpl jäljellä
Aiotko kääriä lahjoja? Meillä on kaikki mitä tarvitset!
Pekonin paistaminen on taito, joka herättää kiivasta keskustelua. Pitääkö pannuun lorauttaa lisää rasvaa vai ei? Mikä on paras paistolämpötila? Miten pekoninviipaleet kuuluu valuttaa? Miksi, miksi, miksi ihmeessä pekoni ei paistu rapeaksi?! Tuntuu niin turhauttavalta, kun koko upea makuelämys menee pilalle sen takia, että sen aikaansaamiseen tarvitaan kokkikoulutus. Ja kun oikeasti haluaisi vain tarttua hetkeen antautumalla noille suussa sulaville, savunmakuisille suikaleille, jotka suorastaan huutavat ”carpe diem” tai ”yolo”.
Ei hätää, Piggy Wiggy hoitaa homman, siis sianlihan paiston. Asettele pekonisiivut tarjottimelle, sulje kansi ja pane mikro täydelle teholle ajaksi, joka vastaa suunnilleen pekonisiivujen lukumäärää. Huomaa, että aikaa muuttamalla voit paistaa siivut juuri niin rapeiksi tai pehmeiksi kuin haluat. Huomaa myös, että rasva valuu tarjottimen uriin, joten et joudu pyyhkimään pekonisiivuja keittiörullalla. Ja mikä parasta, kotonasi ei leiju paksu pekonintuoksu kuten yleensä pekonia paistaessasi.
Jotkut ihmiset pyörittelevät ihan varmasti silmiään ja mutisevat jotain mikrosta ja kaiken maailman uusista keksinnöistä. He kenties jopa ylpeilevät sillä, että paistavat pekoninsa aina pannussa. Anna heidän tehdä se. Jos pahoitat mielesi, voit lohduttautua nauttimalla täydellisen rapeaa ja hyvin valunutta pekonia, kun taas arvostelijasi joutuvat jatkamaan taistelua hellan ääressä yrittäessään paistaa yhtä hyvää pekonia.
(Elintarvikevirasto suosittelee pekonin paistamista mikrossa, koska mikrossa pekoniin muodostuu paljon vähemmän ikäviä aineita kuin pannulla paistettaessa Ihan vain tiedoksesi.)
Koskee perus toimitustapaa
Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta
Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille