Kilner Fermentointisetin avulla voit valmistaa itse kimchiä, hapankaalia ja muita herkkuja! Ilmatiiviin purkin erikoisventtiili takaa suotuisan käymisympäristön, ja keraamiset laatat painavat aineksia kokoon. Nauti omatekoisista hapatetuista vihanneksista!
Vain muutama kpl jäljellä
Tilaa ennen klo. 16.00 ja lähetämme tilauksen samana päivänä.
Aiotko kääriä lahjoja? Meillä on kaikki mitä tarvitset!
Kimchi ja maitohapposäilötyt vihannekset ovat viime vuosina nousseet kohti ruokatrendien kärkeä. Eipä ihme – ovathan hapatetut vihannekset sekä hyvänmakuisia että terveellisiä! Lisäksi hapattaminen on kätevä säilöntätapa, sillä vihannekset tuottavat happoa luontaisten bakteeriensa avulla. Mitään kummallisuuksia ei tarvitse lisätä, vaan voit ottaa rennosti ja antaa bakteerien hoitaa homman. Kilner Fermentointisetin avulla vihannesten maitohapposäilöntä onnistuu vaivattomasti – yhdistele haluamiasi aineksia ja tutustu uusiin makuihin!
Hapattamisen aloittaminen on helppoa: tarvitset vain vettä ja suolaa. Niin, ja tietenkin vihanneksia! Leikkaa vihannekset ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi, sekoita niihin suolaa ja painele niin, että neste irtoaa. Lado vihannekset tiiviisti Kilner-purkkiin, kaada päälle vettä ja aseta keraamiset laatat painoksi, jotta vihannekset pysyisivät nesteen peitossa. Sulje purkin kansi, kiinnitä Kilnerin erikoisventtiili paikalleen ja siirrä purkki muutamaksi viikoksi tekeytymään. Nams! Nyt voit nautiskella maukkaista hapatetuista vihanneksista.
Kimchiä, hapankaalia tai suolakurkkuja – kaikki käy!
Pyyhkäise sivulle nähdäksesi muut tuotteet, jotka mielestämme voisivat sopia sinulle.
Koskee perus toimitustapaa
Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta
Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille